akU pON naK sEmak gaK...

Go down

akU pON naK sEmak gaK...

Post  misZ FaFa on Sun Oct 18, 2009 6:52 pm

assalamUaLaikUm kwN2 Kuh sUmer...
akU kiRe pLg bRu la Kat cNi ek.....
hikhik..
sEbElOm 2 aKu p'KenaLkan DiRi dLu ea...
mNe la taU dE yG xKenaL lg...huhu

Nama:NOR AFIFAH LIYANA BINTI AZHAR.
Nama PanGGiLan:iEFa..
Batch:Jan 2007/2008

kPd kWn2 yG da LamE xJmpe 2..
hoPe Kiter sUmer x T'pUtus hBgN k..
huhu...
Smile
avatar
misZ FaFa

Posts : 23
Join date : 18/10/2009
Age : 29
Location : cHeras...kL

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  fiQQ on Sun Oct 18, 2009 6:57 pm

akhirnya...ang masok juga...hahaha
welcum....welcum....
dun 4 get upload gambo skali ek nanti... king
avatar
fiQQ
Admin
Admin

Posts : 234
Join date : 05/09/2009
Age : 30
Location : Perak+Peneng+Kedah=Parit Buntaq

http://www.facebook.com/people/Hazman-Fikri/1817943709

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  misZ FaFa on Sun Oct 18, 2009 7:09 pm

huhu..
akHirnYe..
sukses....sukses..
Very Happy
avatar
misZ FaFa

Posts : 23
Join date : 18/10/2009
Age : 29
Location : cHeras...kL

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  sHafiQ on Sun Oct 18, 2009 10:10 pm

akhirnyaaaaaaaaaaaa....................
avatar
sHafiQ
Senior Administraror
Senior Administraror

Posts : 225
Join date : 04/09/2009
Age : 29
Location : BalakonG maLi~~

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  fiQQ on Mon Oct 19, 2009 10:38 am

kini pasti..........

by anita sarawak...hohohh king
avatar
fiQQ
Admin
Admin

Posts : 234
Join date : 05/09/2009
Age : 30
Location : Perak+Peneng+Kedah=Parit Buntaq

http://www.facebook.com/people/Hazman-Fikri/1817943709

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  dark lord on Sun Oct 25, 2009 9:29 pm

welcome to the hell...
aku sebagai org lama gak ar kat cni nak bgi nasihat kat kau...
kalau kau nampak budak2 ni dah melalut gila babi...cepat2lah kau blah...
kalau kau lambat ckit...
boleh menghidap penyakit gila babi...(n1h1)
setakat ni dah 2 og masuk bilik mayat...
enjoy the hellllllllllllllllllllllllllll
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
avatar
dark lord
Active Forumer
Active Forumer

Posts : 115
Join date : 24/09/2009
Age : 29
Location : jelebu metropolis

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  ayunkunor on Mon Oct 26, 2009 8:18 am

GANAS NYA MAWI

KATA DAH TAUBAT NAK JADI BAIK JEE...

APE PUN SELAMAT2,,,,
avatar
ayunkunor
Active Forumer
Active Forumer

Posts : 387
Join date : 09/09/2009
Age : 30
Location : gelung dalam gelung

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  misZ FaFa on Mon Oct 26, 2009 9:43 am

Ntah mawi ni cakap je lebey...
huhuhu
bounce
avatar
misZ FaFa

Posts : 23
Join date : 18/10/2009
Age : 29
Location : cHeras...kL

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  Fauzan Uncle Lazi on Mon Oct 26, 2009 11:45 am

ckp pown xbtl...
ade hati nak nasihatkan orang....
puiii....
n1h1... <----penyakit nie dtg dari mawi....so jaga2...
yang aku taw h1n1...
avatar
Fauzan Uncle Lazi
Admin
Admin

Posts : 144
Join date : 05/09/2009
Age : 29
Location : keramat si durjana

http://www.pojandanyana.blogspot.com

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  misZ FaFa on Mon Oct 26, 2009 8:32 pm

hahaha...
kesian...
kesian...
Laughing
avatar
misZ FaFa

Posts : 23
Join date : 18/10/2009
Age : 29
Location : cHeras...kL

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  ayunkunor on Tue Oct 27, 2009 7:58 am

penyabit wabak yang baru dikesan datangnya dari jelebu..

sila batalkan niat mereka2 yang mahu melancong,jemputan jln2 or apa pun di jelebu

harap maklum

yearhhh. . . ...
avatar
ayunkunor
Active Forumer
Active Forumer

Posts : 387
Join date : 09/09/2009
Age : 30
Location : gelung dalam gelung

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  misZ FaFa on Tue Oct 27, 2009 9:17 am

pul...
klu t'kena agak2 ade ubat dier x???
huhu confused
avatar
misZ FaFa

Posts : 23
Join date : 18/10/2009
Age : 29
Location : cHeras...kL

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  ayunkunor on Tue Oct 27, 2009 9:55 am

SUKAR UNTUK KU NYATA KAN DISINI

PENAWAR NYA TERLETAK JAUH DI HUTAN AMAZON SANA
WALAUPUN MENGEMBARA SEPURNAMA PUN X SUDAH
WALAUPUN BERCINTA DAN BERPISAH DAN KEMBALI BERCINTA SEMULA
TETAP X JUMPA
OH
KEMBARA SEPERTI BERENANG ANGAN2 KE JAKARTA

BERSABAR LAH ABANG DAN KANDA
KERNA APA YANG MESTI
MATI ITU PASTI


YEARHHHH,,,

(sila baca ikut rentak melodi joe flizzow isabella
)

yearhhh
avatar
ayunkunor
Active Forumer
Active Forumer

Posts : 387
Join date : 09/09/2009
Age : 30
Location : gelung dalam gelung

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  Fauzan Uncle Lazi on Tue Oct 27, 2009 10:09 am

perhatian!!!!!

Kuala Lumur - Vaksin penyakit yang datang dari JELEBU....iaitu n1h1...akan berada di pasaran dalam masa 6bulan lg....kata kata menteri kesihatan kerajaan JELEBU....
avatar
Fauzan Uncle Lazi
Admin
Admin

Posts : 144
Join date : 05/09/2009
Age : 29
Location : keramat si durjana

http://www.pojandanyana.blogspot.com

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  fiQQ on Tue Oct 27, 2009 10:29 am

lol!
avatar
fiQQ
Admin
Admin

Posts : 234
Join date : 05/09/2009
Age : 30
Location : Perak+Peneng+Kedah=Parit Buntaq

http://www.facebook.com/people/Hazman-Fikri/1817943709

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  sHafiQ on Wed Nov 04, 2009 7:28 pm

pojan wrote:perhatian!!!!!

Kuala Lumur - Vaksin penyakit yang datang dari JELEBU....iaitu n1h1...akan berada di pasaran dalam masa 6bulan lg....kata kata menteri kesihatan kerajaan JELEBU....
tu penyakit tok monyet ngn gorila dowh..
xtaw r cmne mawi ley kne virus tu.. scratch
bek banned die..kang berjangkit ak dlm forum ni.. Razz
avatar
sHafiQ
Senior Administraror
Senior Administraror

Posts : 225
Join date : 04/09/2009
Age : 29
Location : BalakonG maLi~~

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  dark lord on Fri Nov 27, 2009 12:44 pm

bukan main seronok lagi ckap aku kena virus...
bila masa lak aku kena pulll....
ni sume nak kena ni...
cuba korang bayangkan seekor babi boleh bawak 300 jenis kuman...
pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig cuba kau bayangkan pul...
kalau babi banyak ni aku letak kat depan rumah kau...
lu relax je tunggu aku pull...
x lama g sampai ar...
avatar
dark lord
Active Forumer
Active Forumer

Posts : 115
Join date : 24/09/2009
Age : 29
Location : jelebu metropolis

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  ayunkunor on Mon Nov 30, 2009 12:09 pm

terpaksa la aku wat kandang wi
tp xper,,,aku akan upah ko jaga pig ini,,

amacam de bran

antar resume kat aku,nnt isi form application ye

permohonan anda akan diproses dalam masa 5 hari waktu bekerja,

ok

yearhh
avatar
ayunkunor
Active Forumer
Active Forumer

Posts : 387
Join date : 09/09/2009
Age : 30
Location : gelung dalam gelung

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  dark lord on Mon Nov 30, 2009 11:47 pm

lu ni memang xtaw bersyukur apa...
aku bagi kau pig benda ni...
kau nak upah aku jaga lagi...
kira ok la...
daripada aku x bagi apa2..
aku nak nasihatkan kau pul...
kalau kau x nak benda ni...
kau bungkus elok2 kau bagi ar kat sapa2...
ari 2 ada org sambut besday an...
2 dah molek la 2...
benda ni memang tuk party2 macam 2...
avatar
dark lord
Active Forumer
Active Forumer

Posts : 115
Join date : 24/09/2009
Age : 29
Location : jelebu metropolis

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  ayunkunor on Tue Dec 01, 2009 8:38 am

PRESENT FOR SUKI!!!
avatar
ayunkunor
Active Forumer
Active Forumer

Posts : 387
Join date : 09/09/2009
Age : 30
Location : gelung dalam gelung

Back to top Go down

Re: akU pON naK sEmak gaK...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum